Schaam jij je als iemand je om de link van je website vraagt?

Is je reactie meteen ” euhmmm, ik euhhh tja mijn website is eigenlijk aan een update toe.”

Hier mijn 5 tips om jou van je website shame af te helpen:

1. Don’t do it all!  

Begin niet meteen met 5 pagina’s. Zorg ervoor dat home pagina een mooie samenvatting is van wie je bent en wat je doet. En bouw het daarna stapje voor stapje uit.

2. Professionele foto’s van jezelf

Zorg ervoor dat mensen direct kunnen zien wie je bent door een professionele foto van je zelf op je website te hebben. Dit zorgt ervoor dat klanten je serieus nemen en geeft ze een vertrouwd gevoel.

3. Fuck perfect, be imperfect

Laat het gevoel van perfectie los. Je website is net als jij altijd in beweging en zich aan het evoluren. Wat vandaag voor je werkt, kan over 3 weken al weer gedateerd zijn. So just do it, don’t overthink en laat die perfectie los.

4. Plan elke maand een website date in

Als je elke maand een uur of misschien wel een dagdeel inplant om aan je website te werken. Hou je hem up to date en beweegt het met je mee in je groei en expertise.

5. STOP met het vergelijken

Vergelijk je hoofdstuk 2 niet met iemands hoofdstuk 50. Die websites waar jij van zit te kwijlen, zit waarschijnlijk een heel team achter. Dus stop met vergelijken en focus je op wat je nu kunt doen.

Ik hoop je zo een vriendelijke schop onder je kont te hebben gegeven om stappen te gaan ondernemen om met je website aan de slag te gaan. Zodat je de volgende keer dat iemand naar je website vraagt, je vol trots kan zeggen “dit is mijn website”.

Wil jij je tijd niet verdoen met alle technische rompslomp, kijk dan is bij een instapklare website. Ik gebruik Coobly en ben er heel blij mee.

Pin It on Pinterest