Ik geloof dat een brand & bedrijf  voor  je mag werken, niet andersom

Als ondernemer komt er zoveel op je af, 101 dingen die je moet doen en alle nieuwste trends waarvan je op de hoogte zijn. Toch?

Voor jaren dacht ik dat. Ik liet me meeslepen door wat iedereen zei je als ondernemer moest doen om succesvol te zijn.  Ik hou ervan om dingen eenvoudig te maken, zodat we tijd over houden voor de dingen die we leuk vinden om te doen. 

Ik geloof er in dat je bedrijf voor je mag werken en niet andersom. Daarom heb ik deze E-courses gecreëerd,  om jouw te helpen een brand en marketing strategie te creëren dat werkt voor jou.

E-courses

Welkom bij de business school waar je heerlijk in je joggingbroek naar toe kan komen. Leer onder het genot van een heerlijke kop koffie hoe je zichtbaar kan zijn met een visuele strategie dat eenvoudig uit te voeren is, er professioneel en herkenbaar uitziet en een magneet is voor je droomklant.

LAAT JEZELF ZIEN!

Je visuele strategie voor je brand foto’s

In deze E-course leer je stap voor stap mijn filosofie achter mijn brand fotografie en leer ik je eenvoudig trucks om je eigen brand foto’s te maken.

BRAND YOU

Je visuele strategie voor je website & social media

In dit groepsprogramma leer je stap voor stap mijn filosofie achter mijn brand strategie en leer ik je eenvoudig trucks om je eigen visuele strategie voor je website en social media te maken.

Pin It on Pinterest