LET’S BRIDGE THE GAP BETWEEN WHO YOU ARE AND HOW THE WORLD SEES YOU.

Why?

BECAUSE YOU DESERVE TO BE SEEN!

Jezelf zijn, dat is wat je onderscheidt van de massa

Mijn hoop voor jou is dat je meer van je échte zelf gaat laten zien, zodat de hele wereld kan zien hoe geweldig je bent. Je een visueel verhaal gaat vertellen waar mensen zich mee kunnen verbinden, want een foto zegt écht meer dan duizend woorden.

Ik help soulful entrepreneurs om hun inspirerende missie vast te leggen. Om zo hun meest échte en herkenbare versies van zichzelf te delen, met professionele beelden die ingezet kunnen worden voor al hun marketing doeleinden

Website? Social media? Podcast?

No worries!

I’ve got your back.

 

Wat deze ervaring je oplevert…

> Een prachtige beeldbank met heel veel foto’s waar je blij van wordt

> Zeg maar dag tegen “ik weet niet wat ik moet posten”

> Een professionele uitstraling op je website en social media kanalen

> Een boost van zelfvertrouwen en eigenwaarde

> Een Personal brand dat als een magneet werkt voor je ideale klanten

Wat mag jij

verwachten

Of dit de eerste keer is dat je een fotograaf inhuurt of niet. Ik vind het belangrijk dat je weet waar je aan begint, om ervoor te zorgen dat we goed bij elkaar passen. Ik wil dat je zeker weet dat deze ervaring die ik je wil geven alles is waar je van kunt dromen en meer.

Wendy is in staat om het ‘split second’ moment te pakken. Ze ziet wat een ander niet kan zien. Vaak kan een ‘bezoek aan de fotograaf’ lastig zijn, want je geeft toch de macht even helemaal uit handen! Maar Wendy gaat zo gemakkelijk met alles om dat je dat snel vergeet.

Wat Wendy anders maakt is dat ze echt interesse heeft in wie ze voor de camera heeft. Een soort intense volstrekt onbevooroordeelde nieuwsgierigheid naar wie je bent. Zelfs als ze van te voren al van alles over je weet sta je als een soort tabula rasa voor haar camera.

Esther de Charon de Saint Germain

Wat krijg je?

Een ongelofelijke ervaring waarin jij jezelf met andere ogen gaat bekijken. Voor de shoot ontmoeten we elkaar eerst online voor in intake gesprek via zoom. Hierin vertel jij mij al je wensen en vertel ik je in het kort wat je mag verwachten en voorbereiden voor onze VIPdag.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waarin je stap voor stap meegenomen wordt ter voorbereiding op de VIPdag en de fotoshoot. Je krijgt levenslang toegang, dus na de shoot kan je nog steeds dingen opzoeken en bekijken.

 

 

1.Voorbereiding.

Tijdens deze call gaan we samen een plan maken voor je personal brand fotoshoot, welke foto’s heb je nodig, de outfits en props je meeneemt etc.

2.VIPdag.

Twee weken later ontvang ik je in de studio en dan gaan we prachtige foto’s van je maken die precies laten zien wie je écht bent en wat je doet.

 

3. The end result.

In deze sessie lopen we samen door alle foto’s heen en kijken we hoe je deze in kan gaan zetten. Ook ontvang je van mij een prachtige herinnering, zodat je jezelf altijd kan blijven herinneren hoe imperfect perfect je bent.

Je investering voor deze ervaring is

vanaf  €1200,- plus btw

Dit is inclusief:

– Een geheel verzorgde VIPdag, inclusief een visuele strategie voor je Personal brand.

– Een geheel verzorgde fotoshoot, inclusief visagie.

– Alle digitale bestanden van de fotoshoot in print & web resolutie.

Betaling in termijnen is mogelijk

Je hoeft je nergens zorgen over te maken,

alles wordt voor je geregeld

Wendy is een enthousiast, professioneel en gepassioneerd fotografe. Van nature laat zij mensen op zijn of haar gemak voelen. En dat zie je zeker terug in haar werk. Ze heeft oog voor detail, kleur en compositie en gaat niets uit de weg voor de perfecte foto! Ik heb al meerdere fotoshoots met Wendy mogen doen, zowel zakelijke als privé en het resultaat is iedere keer weer een serie met prachtige foto’s waaruit ik maar moeilijk kan kiezen! Ik kan Wendy dan ook van harte aanbevelen. Ze weet echt de ware ‘jij’ op de foto te zetten

Susanne Sterkenburg

EVERY – BODY DESERVES TO BE SEEN

Wat een geweldige shoot heb ik vandaag gehad bij Wendy. Ik voelde me meteen op m’n gemak en Wendy ging haar gang, zoals zij dat zo geweldig kan.

Ik heb Wendy gekozen om mijn zakelijke foto’s te maken omdat ze zó ontzettend goed is, in – naast mooie foto’s te maken – ook JOU, precies zoals je bent, op de foto te zetten.

Dankjewel Wendy  Het was een heerlijke dag en super gezellig!

Patricia van der Stek

Zij gingen je voor …

Iris

Ze creëert vanuit haar hart de meest prachtige kinderportretten en helpt andere fotografen die creatie kracht bij zichzelf te ontdekken.  

Esther

Wendy’s photos actually don’t require a written testimonial. They speak for themselves. My photoshoot with Wendy was amazing. No rush-job, but real attention and attentive preparation. Most entrepreneurs are control freaks (or maybe it’s just me) so...

Debora

Ze helpt mensen weer te voelen door middel van de adem, lichaamswerk en zoveel andere prachtige tools die ze bezit.  

Lotte

Lotte helpt ondernemers vooruit met een contentkalender, blogtitels & worksheets zodat zij waardevolle content gaan schrijven. Voor haar website en social media maakte wij een visueel verhaal. Wendy begreep meteen hoe ik mijzelf als personal brand wilde vastleggen en...

Romy

Ze body positive activiste, die strijdt voor diversiteit. Hoe mooi is dat en hoe prachtig is ze! Het was een eer je voor mijn camera te hebben.  

Mijn belofte aan jou …

Comfort.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je comfortabel voelt voor de camera. Voordat je naar de studio komt zorg ik ervoor dat wij elkaar al kennen, zodat je geen zorgen hoeft te maken of er wel een klik is. De meeste mensen die voor mijn camera verschijnen verontschuldigen zich meteen dat ze niet fotogeniek zijn. Mijn reactie daarop is “Ohh, maak je maar geen zorgen. Het is niet jouw taak om te weten hoe je voor de camera moet bewegen, maar die van mij als fotograaf.”

Geloof me, foto’s maken hoeft op geen enkele manier oncomfortabel te zijn en ik zal ervoor zorgen dat je met een big smile de deur uit loopt.

VALUE.

Ik wil dat fotografie meer is dan iets op je checklist met dingen die je moet doen voor je bedrijf. Ik wil je blij wordt van het eindresultaat en het vol trots deelt met je volgers, familie & vrienden.

Business.

Als geen ander weet ik wat het inhoudt om een business draaide te houden. Als een Marie Forleo’s Bschool graduate weet ik alle ins&outs over hoe je een succesvol online business neer kan zetten en deze kennis deel ik graag met je. We maken een strategie voor je personal brand, zodat je straks zelfstandig je eigen branding & marketing kan doorzetten.

Wendy begreep meteen hoe ik mijzelf als personal brand wilde vastleggen en dat kun je zien aan de prachtige foto’s! Jezelf fotograferen kan een beetje onwennig zijn (voor mij in ieder geval!), maar ik voelde mij heel snel op mijn gemak. Mijn website is nu een stuk persoonlijker en straalt meer mij uit!

Lotte

Lots of Marketing

Ik doe dingen een beetje anders dan je gewend bent van een fotograaf.

De fotoshoot is inclusief:

> Professionele visagie

> de Styling van je kleding

> een PRACHTIGE VEELZIJDIGE LOCATIE

 

Professionele visagie

 

We zorgen ervoor dat je er stralend uit komt te zien met een natuurlijke make-up naar wens. Voor je fotoshoot bespreken we wat je wensen zijn, zodat je op de dag van de shoot precies weet wat je kan verwachten en je over kan geven aan de visagiste die ervoor zorgt dat je er als de beste versie van jezelf uitkomt te zien.

What to wear 

Voor de fotoshoot bespreek ik met je wat je allemaal mee mag nemen en hoe je de perfecte outfit kiest voor je fotoshoot. Op de dag van je shoot lopen we samen door de outfits heen en kijken we welke outfit geschikt is voor de desbetreffende look.

De locatie

Geen stress over waar we je foto’s gaan maken. In het prachtige Eemklooster in Amersfoort hebben we alles wat we nodige hebben voor een veelzijdig shoot.

> Een studio ruimte waar we prachtige portretten kunnen maken, met vele achtergronden en attributen.

> Ligt midden in een natuurgebied met een prachtige tuin, met bos en een kas voor als het regent.

Voel jij een ja!

Boek dan een call

Plan een geheel vrijblijvend gesprek met mij in. Hierin kan je alle vragen die je hebt aan mij stellen en vertel ik je met liefde wat je allemaal kan verwachten. Via de kalender hiernaast kan je zelf een afspraak in plannen .

Ik kan niet wachten om je verhaal te horen en er samen iets moois van te maken.

Branding done

Je wilt een brand dat er professioneel en herkenbaar uitziet en beelden die een magneet zijn voor je droomklant Je wilt volledig ontzorgd worden, zodat jij je kan focussen op jouw zone of genius.

Je leert hoe je:

>  Herkenbaar & zichtbaar wordt op Instagram en andere social media kanalen die je gebruikt.

> Hoe je eenvoudig elke werkdag jezelf zichtbaar maakt en het je weinig energie en tijd kost.

> Een website bouwt die klanten converteert.

WAT KRIJG JE?

> 2 maanden begeleiding

met 4 x 1op1 sessies

> Een brand & marketing strategie 

uniek gecreëerd voor jou.

> Een professionele brand fotoshoot 

inclusief alle beelden, visagie zoals hierboven beschreven.

 

 

Normaal is de investering voor dit pakket 4400,- plus btw,

Nu ter introductie 

vanaf € 2400,- plus btw

Pin It on Pinterest