BOEK EEN FOTOSHOOT

VOOR JE BEDRIJF

Je hebt op maat gemaakte foto’s nodig die precies passen bij de esthetiek van je merk. Zacht, natuurlijk licht en vrouwelijke styling in combinatie met een lifestyle benadering wat resulteert in zowel oprechte als relativerende beelden. Dit kan zowel in de studio, op locatie in Nederland of in het buitenland. Wil je precies weten hoe we dat doen? Klik dan op de onderstaand button voor meer informatie.

Wendy is een enthousiast, professioneel en gepassioneerd fotografe. Van nature laat zij mensen op zijn of haar gemak voelen. En dat zie je zeker terug in haar werk. Ze heeft oog voor detail, kleur en compositie en gaat niets uit de weg voor de perfecte foto! Ik heb al meerdere fotoshoots met Wendy mogen doen, zowel zakelijke als privé en het resultaat is iedere keer weer een serie met prachtige foto’s waaruit ik maar moeilijk kan kiezen! Ik kan Wendy dan ook van harte aanbevelen. Ze weet echt de ware ‘jij’ op de foto te zetten Susanne Sterkenburg

Wendy is een fijn mens, stelt je op je gemak, levert stralende foto’s af, en werkt met zorg. Aanrader! Hannelore Kron

VOOR JEZELF

Een viering van wie je bent, op dit moment. Een kleine, maar liefdevolle eerbetoon aan deze fase van je leven.

Het leven van een vrouw wordt bepaald door belangrijke mijlpalen, zoals het vinden van een partner, het bevallen van een kind, het starten van een bedrijf en nog veel meer. Maar de tijd glijdt snel voorbij en vaak vergeten we deze momenten te vieren. Verloren in gedachten als “Ik weet niet zeker of ik dit verdien” en “Ik heb geen tijd”, mis je de kans om jezelf te erkennen voor alles wat je doet. En dat is zonde, vind je ook niet?

Deze fotosessie is ontworpen om een tastbaar geheugen te creëren van wie je bent op dit moment + om jezelf te trakteren op een ervaring die je doet beseffen dat het de moeite waard is om te vieren!

Wat een geweldige shoot heb ik vandaag gehad bij Wendy. Ik voelde me meteen op m’n gemak en Wendy ging haar gang, zoals zij dat zo geweldig kan.

Ik heb Wendy gekozen om mijn zakelijke foto’s te maken omdat ze zó ontzettend goed is, in – naast mooie foto’s te maken – ook JOU, precies zoals je bent, op de foto te zetten.

Dankjewel Wendy  Het was een heerlijke dag en super gezellig! Patricia van der Stek

Prachtige foto’s gekregen van Wendy. Ze is mijn go-to fotograaf, voor alles voor mijn business. Met gemak en kundigheid laat ze mij ontspannen en krijgen we precies dat voor elkaar wat ik gehoopt had. Model zijn is niet zo mijn ding, maar Wendy maakt het relaxed en leuk. Het lijkt misschien even een investering, maar het is ontzettend de moeite waard! Annemiek van Helsdingen

VOOR JE LINKEDIN

Als bedrijf, ondernemer en professional kan je er niet meer om heen om een goede foto voor LinkedIn te hebben.Door een mooie authentieke profielfoto van jezelf krijgen mensen direct een idee van jouw persoonlijkheid. Het draagt bij aan een gevoel van vertrouwen en laat een positieve eerste indruk. Wil je precies weten hoe we dat doen? Klik dan op de onderstaand button voor meer informatie.

VOOR JE EVENT

Heb jij een geweldig event of workshop georganiseerd? Laat dit dat vastleggen. Het is geweldig marketingmateriaal, leuke herinnering voor de deelnemers en jezelf.

Er zijn verschillende mogelijkheden, heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar hello@wendyvanhardeveld.nl .

Pin It on Pinterest

Shares