­Het ondernemersavontuur begon allemaal met een droom. Een droom naar vrijheid, to live a life I love. Plezier hebben in alles wat ik doe en vooral met veel liefde mijn werk kunnen doen.

De afgelopen 5 jaar als onderneemster is een rollercoaster geweest met vele ups-and-downs, maar vooral onvergetelijke avonturen. Van een geweldige fotoshoot in Dubai tot over vuur lopen bij een event van Tony Robbins, een workshop volgen bij mijn mentor Sue Bryce in het prachtige Parijs tot 7 maanden de wereld over reizen met mijn camera.

Ik ben niet je typische fotograaf, ik ben een verhalenverteller. Ik ben hier om je verhaal te vertellen, het te documenteren en de tijd stil te zetten. Iedereen verdient het om gezien te worden voor wie hij of zij écht is. Zonder labels of verwachtingen van anderen. Te mogen staan voor wat je te brengen hebt.

Een overtuiging die ik bij bijna iedereen zie die voor mijn camera verschijnt is ‘ik ben niet goed genoeg’. De één wil er nog x kilo af, de ander vindt zijn neus niet mooi en: ‘ohh die wallen kan je echt niet om heen’.

Met liefde naar ons zelf kunnen kijken is één van de lastigste dingen die er zijn. Ik spreek hier ook als ervaringskundige. Met het maken van dit magazine zoom je heel erg in op jezelf. En dan komen er naast vele openbaringen ook die leuke demonen naar boven.

Ik hoop je met dit magazine te inspireren om meer van jezelf te laten zien en je eigen kracht te omarmen. Ook al is dat soms best spannend, het is het dubbel en dwars waard.

Wanneer zoomen we in op jouw verhaal?

 

Pin It on Pinterest