Wat mag jij

verwachten

Of dit de eerste keer is dat je een fotograaf inhuurt of niet, ik vind het belangrijk dat je weet waar je aan begint om ervoor te zorgen dat we goed bij elkaar passen. Ik wil dat je zeker weet dat de ervaring die ik je wil geven alles is waar je van kunt dromen en meer.

Ik doe dingen een beetje anders dan je gewend bent van een fotograaf

Connectie & vertrouwen

Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle shoot

Comfort.

Het allerbelangrijkste van alles vind ik dat jij je comfortabel voelt voor de camera. Voordat je naar de studio komt zorg ik ervoor dat wij elkaar al kennen, zodat je geen zorgen hoeft te maken of er wel een klik is. De meeste mensen die voor mijn camera verschijnen verontschuldigen zich meteen dat ze niet fotogeniek zijn. Mijn reactie daarop is ‘ ohh, maak je maar geen zorgen. Het is niet jou taak om te weten hoe je voor de camera moet bewegen, maar die van mij als fotograaf.

Geloof me, foto’s maken hoeft op geen enkele manier oncomfortabel te zijn, en ik zal ervoor zorgen dat je met een big smile de deur uit loopt.

VALUE.

Ik wil dat fotografie meer is dan iets op je checklist met dingen die je kunt doen voor je bedrijf. Dat je blij wordt van het eindresultaat en het vol trots deelt met je volgers.

Business.

Ik weet als geen ander wat het in houd om een business draaide te houden. Als een Bschool graduate weet ik alle ins&outs over hoe je een succesvol online business neer kan zetten.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken,

alles wordt voor je geregeld

 

 

 

De fotoshoot is inclusief:

> Professionele visagie

> de Styling van je kleding

> een PRACHTIGE VEELZIJDIGE LOCATIE

 

 

Professionele visagie

 

We zorgen ervoor dat je er stralend uitkomt te zien met een natuurlijk make-up naar wens. Voor je fotoshoot bespreken we wat je wensen zijn, zodat je op de dag van de shoot precies weet wat je kan verwachten en je over kan geven aan de visagiste die ervoor zorgt dat je er als de beste versie van jezelf uitkomt te zien.

What to wear 

Voor de fotoshoot bespreek ik met je wat je allemaal mee mag nemen en hoe je de perfecte outfit kiest voor je fotoshoot. Op de dag van je shoot lopen we samen door de outfits heen en kijken we welke outfit geschikt is voor de desbetreffende locatie.

De locatie

Geen stress over waar we je foto’s gaan maken. In het prachtige Eemklooster in Amersfoort hebben we alles wat we nodige hebben voor een veelzijdig shoot.

> Een studio ruimte waar we prachtige portretten kunnen maken, met vele achtergronden en attributen.

> Ligt midden in een natuurgebied met een prachtige tuin, met bos en een kas voor als het regent.

Pin It on Pinterest

Shares