FOTOGRAFIE VOOR JE BRAND

DE BRANDED FOTOSHOOT VOOR ONDERNEMERS

LATEN WE EERLIJK ZIJN…

Je bent je visuele identiteit ontgroeid. Dat wat een paar jaar geleden werkte – past niet meer. Jij bent het niet! Je hebt je geëvolueerd, ontwikkeld en je bent veranderd. Het is tijd om je oude achter je te laten en get real over wie je wilt zijn in deze wereld. Onbelast door het verleden, bevrijd van wat andere mensen denken wat juist is. Het is tijd om jezelf te laten zien.

Het enige probleem?

Je hebt geen idee waar te beginnen, of zelfs waar je naartoe gaat.

NO WORRIES, THAT’S WHERE I COME IN!

Ik ben hier om je te helpen je nieuwe identiteit te ontdekken op basis van je godinnen archetype. Ik zal je door een proces leiden dat is ontworpen om precies te visualiseren wat je wilt laten zien. Niet alleen zal je beslissen hoe je wilt voelen in je brand, je zult ook een duidelijk beeld op je website voor je klanten creeëen. En er zo voor te zorgen dat ze vertrekken met de indruk die jij achter wilt laten!

THE GAME PLAN

Dit is wat je krijgt…

♥ THE SUPERPOWER POTION:

In deze personal branding sessie gaan we van start met het ontdekken van je innerlijke godin. Wij zullen je belangrijkste godin archetype identificeren en haar kenmerken te gebruiken als een blauwdruk voor je visuele identiteit. zodat je niet meer hoeft te proberen om iets zijn wat je niet bent.

In deze sessie help ik je het visualiseren van je ideeën die je in gedachten hebt. Weet je niet helemaal zeker wat je wilt? Geen probleem! Ik heb een paar trucjes in mijn repertoire om je dromen naar voren te toveren. Je zult verrast zijn door je eigen duidelijkheid.

♥  A BRANDMAP:

Een duidelijk plan voor alle foto’s die je nodig hebt voor je website, online aanwezigheid, cover van je boek, PR, reclame en nog veel meer. Met deze roadmap wordt je niet meer overweldigt en  creëren we ruimte en aandacht vrij om plezier te hebben!

♥ A PROP LIST:

Geen zorgen meer over wat je allemaal mee moet brengen naar de shoot. Ik geef je een uitgebreide lijst van alles wat je nodig hebt om je fotoshoot buitengewoon te maken.

♥ A SUPERWOMAN STYLING SESSION:

We stylen je gehele fotosessie, zorgen ervoor dat je de juiste outfit uit de kast tovert en welke accessoires je erbij draagt.

♥ A PHOTO SESSION:

En dan is het zover, tijd voor de fotosessie. Alles is voorbereid en we weten precies wat we moeten doen. Nu is het tijd om te genieten en samen heel veel moois te maken.

♥ MORNING AFTER SESSION:

De dag na onze shoot hebben we een date (in persoon of online) om te praten over hoe je de dag ervaren hebt en krijg je alvast een klein voorproefje van de shoot.

Betaling in termijnen mogelijk

 

LET’S CHAT!

Graag hoor ik wat jouw ideeën zijn en vertel ik je geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

4 + 4 =

Pin It on Pinterest

Shares