Ik ben Wendy en creëer KRACHTIGE portretten voor ONDERNEMERS die hun expert status willen laten zien. Ik help jou labels weg te halen, zodat jij vanuit je eigen kracht mag zijn wie je bent.

Ik geloof dat we allemaal uniek zijn en door die uniekheid te omarmen je onderscheidt van alle concurrenten. Jij bent het gezicht van je bedrijf en de reden waarom klanten zaken met je willen doen.

Met dit platform hoop ik je te inspireren om meer van jezelf te gaan laten zien en je eigen kracht te ontdekken.

 

Je verdient het om gezien te worden!

Wie ben jij écht en wat laat jij zien aan de wereld?

Hallo, ik ben Wendy.

A rebel with a cause, a mama bear and so much more…

Maar, net als JIJ, ben ik te veel dingen om op een pagina te passen.

Hier zijn enkele hoogtepunten:

Ik ben …

Wild&free

Het onbekende doet mijn hart sneller kloppen. Ik durf buiten de lijnen te kleuren. Waarom? Omdat ik weet dat we daar de magie vinden.

Gek op verhalen

Ik vind het fantastisch om nieuwe mensen te ontmoeten en om hun verhaal te horen. Jouw verhaal telt. Het geeft me een hint van wat jouw hart sneller doet kloppen. Je verhaal is de leidraad van je visuele identiteit.

Tweelingen

Zoals mijn horoscoop zegt: “Ik wil alles zien”. En dat is zo waar. Ik hou ervan om mensen te observeren – hoe ze bewegen, hoe de interactie is. Het fascineert me om te zien hoe hun ware zelf wordt onthuld in de kleinste details.  

Creatief

Het creëren van kunst maakt mijn hart sneller kloppen. Vooral wanneer deze creaties laten zien hoe mooi je bent.

Wil je meer over mij te weten komen?

Lees dan het Wendy magazine.

 

WE’RE A MATCH MADE IN HEAVEN

BECAUSE…

♥  Ik heb een zogenaamd toverdrankje genaamd “fotogeniek” dat ik in het drankje van klanten stop. Dit toverdrankje zorgt ervoor dat ze direct hun unieke schoonheid herinneren en die durfen te tonen. Maar vergeet niet: Hush Hush!

♥  Voor de shoot begint haal ik mijn geheime wapen te voorschijn dat camera verlegenheid en onzekerheid doet verbleken voor de zon. Het wordt ook wel “treating your client like a queen” genoemd en zou in de vorm van een godin kaart lezen, champagne, verse aardbeien en roze wc-papier kunnen zijn.

♥  Ik denk in oplossingen, geen problemen. Elk ‘probleemgebied’ zal ik transformeren in je nieuwe favoriete deel. Hoe? Door je te helpen begrijpen dat elk deel van je lichaam een essentieel element van je verhaal is. Zodra jij je eigen verhaal omarmt, ontstaat er een soort  “I don’t give a sh** anymore about pleasing other people” factor, dat zorgt voor prachtige beelden.

“CAUSE YOU WERE BORN THIS WAY, BABY…”

Lady Gaga

Officiële biografie

Wendy van Hardeveld

Wendy van Hardeveld

Portret fotografe

Wendy van Hardeveld, portretfotografe, helpt vrouwelijke ondernemers met het creëren van een krachtig visueel verhaal die hun expert status laten zien.

Wendy studeerde Fashion Management aan het AMFI in Amsterdam en studeerde marketing bij Berkley. Ze is een B-schooler en Tony Robbins junky. Wendy studeerde ook met ster-fotograaf Sue Bryce in Parijs.

Pin It on Pinterest