VEEL GESTELDE VRAGEN

De vrouwen op je website zien er allemaal uit als modellen. Ik ben geen "model" ... kan ik dit doen ??

De vrouwen op mijn website zien eruit als modellen, omdat ik iedereen die voor mijn camera precies vertel hoe ze mogen bewegen en poseren. Zodat het lijkt of ze professionele modellen zijn.

Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te stellen en je precies te laten zien hoe je beweegt voor de camera. Elk lichaam is anders en door mijn jarenlang ervaring weet ik bij iedere vrouw te poseren. Of je lang, klein, breed, dun, curves etc bent.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn sessie boeken?

Ik raad vrouwen aan om hun shoot datum ongeveer 2 maanden in te plannen voordat ze het eindproduct nodig hebben. Omdat ik a-one-woman show, heb ik de neiging om snel vol te zitten. Voor de beschikbaarheid op weekdagen, moet je me een e-mail sturen om minstens anderhalve maand van tevoren te plannen.

Vrijdag en zaterdag zijn meestal de meest populaire tijdvakken en boeken het snelst. Dat gezegd hebbende, WACHT NIET om me te e-mailen! Het is nooit te vroeg om op mijn schema te komen. Je afspraak voor het onthullen van foto’s zal ongeveer 2-3 weken na uw fotosessie zijn en uw eindproduct (afhankelijk van wat je bestelt) zal tussen 3 en 6 weken daarna aankomen.

Hoeveel kan ik verwachten te besteden?

Het ligt er aan wat voor een shoot je boekt. Je boekt al een fotoshoot voor €297,-, ex btw gemiddeld geven mijn klanten tussen €1497,- & €2497,- uit.

Hoe kom ik op de locatie?

De studio is gelegen in het prachtig gelegen Eemklooster, oftwel het ‘Onze Lieve Vrouwe Ter Eem’, aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. Ook met het openbaar vervoer is de studio goed te bereiken. ​

Als je met de auto het terrein oprijdt, sla je bij de fontein linksaf richting P3. Bij P3 kun je de auto neerzetten en loop je een klein stukje terug.

Als je met het OV komt, loop je ook richting P3. De studio ligt links, vlak voor de parkeerplaats, net na de kinderopvang. ​

De studio bevindt zich links van de gele deur (ingang zuid). Klop even tegen het raam als je er bent. 

Pin It on Pinterest