WIL JE EEN FOTOSESSIE BOEKEN OF MEER INFORMATIE?

Laat dan hieronder een bericht achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op. Let’s connect op Facebook, Instagram, Linkedin of PinterestWil je een persoonlijk berichtje sturen, mail dan naar hello@wendyvanhardeveld.nl.

Hieronder vind je ook een lijst met FAQ’S, wie weet zit daar al een antwoord op je vraag.

 

De vrouwen op uw website zien er allemaal uit als modellen. Ik ben geen "model" ... kan ik dit doen ??

De vrouwen op mijn website zien eruit als modellen, omdat ik iedereen die voor mijn camera precies vertel hoe ze mogen bewegen en poseren. Zodat het lijkt of ze professionele modellen zijn. 

Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te stellen en je precies te laten zien hoe je beweegt voor de camera. Elk lichaam is anders en door mijn jarenlang ervaring weet ik bij iedere vrouw te poseren. Of je lang, klein, breed, dun, curves etc bent.

Hoe lang van tevoren moet ik mijn sessie boeken?

Ik raad vrouwen aan om hun shoot datum ongeveer 2 maanden in te plannen voordat ze het eindproduct nodig hebben. Omdat ik a-one-woman show, heb ik de neiging om snel vol te zitten. Voor de beschikbaarheid op weekdagen, moet je me een e-mail sturen om minstens anderhalve maand van tevoren te plannen.

Vrijdag en zaterdag zijn meestal de meest populaire tijdvakken en boeken het snelst. Dat gezegd hebbende, WACHT NIET om me te e-mailen! Het is nooit te vroeg om op mijn schema te komen. Je afspraak voor het onthullen van foto’s zal ongeveer 2-3 weken na uw fotosessie zijn en uw eindproduct (afhankelijk van wat je bestelt) zal tussen 3 en 6 weken daarna aankomen.

Hoeveel kan ik verwachten te besteden?

Het ligt er aan wat voor een shoot je boekt. Je boekt al een fotoshoot voor €297,-, gemiddeld geven mijn klanten tussen €997,- & €1497,- uit.

Pin It on Pinterest