Fotografie voor je brand

Verberg je niet langer & laat jezelf zien!
 
Boek een fotoshoot!

Jij bent uniek!

Je bent je personal brand ontgroeid. Dat wat een paar jaar geleden werkte – past niet meer. Jij bent het niet!

Je bent gegroeid als persoon, ondernemer en de foto’s die je nu gebruikt weerspiegelen niet de groei die je hebt doorgemaakt.

Het is tijd om jezelf te laten zien.

Het enige probleem?

Je hebt geen idee waar te beginnen.

NO WORRIES,

dat is waar ik je mee kan helpen!

 

 

 
Ik ben Wendy

Ik ben hier om je te helpen je nieuwe personal brand te ontdekken op basis van wie jij écht bent. Ik zal je door een proces leiden dat is ontworpen om precies te visualiseren wat je wilt laten zien. Niet alleen zal je beslissen hoe je wilt voelen in je brand, je zult ook een duidelijk beeld op je website voor je klanten creëren. Om er zo voor te zorgen dat ze vertrekken met de indruk die jij achter wilt laten!

services

Wat ik voor je kan betekenen

Branded shoot in de studio

Je verdient een unieke kijk op je personal brand en beelden die precies laten zien wie je bent en wat je doet. Ik help je het gevoel vast te leggen dat jij over wilt brengen aan je klanten.

Tijdens een branded fotoshoot in de studio in Amersfoort creëren we unieke portretten.

Vanaf €297,- ex. btw

Branded shoot op locatie

Je ziet het het al helemaal voor je prachtige foto’s in je studio, praktijk, op het strand of in het bos. Samen creëren we diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden. Allemaal specifiek ontworpen voor je brand.

Vanaf €1497,- ex. btw

1-0p-1 Mentoring voor je brand

Je wilt graag leren hoe je eigen brand ontwikkeld, maar je hebt wel ondersteuning nodig.

Vragen over branding, hoe je zelf de mooiste foto’s kan maken en het ontwikkelen van een creatief concept laten we dan met mentoring beginnen.

vanaf €197,- ex. btw 

ontdek wat ik voor je kan betekenen

Plan een vrijblijvend branding consult in
 
Boek nu!

The gallery of visual stories

Werkwijze

Hoe het werkt

w

Persoonlijke mentoring

In verschillende branding sessies gaan we op ontdekkingsreis naar wie je bent en wat je wilt uitstralen.

We ontwikkelen een brandmap met alle elementen die je nodig hebt om je personal brand jouw te maken. Maken een moodboard die de het gevoel van je personal brand laat zien, zodat je helemaal geïnspireerd bent om heerlijk aan de slag te gaan en meer van jezelf te laten zien.

De branded fotoshoot

Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, alles wordt voor je geregeld. Je ontvangt een checklist met dingen die je kan voorbereiden.

We maken een uitgebreide shootlist van de beelden die gefotografeerd moeten worden en op de dag zelf zorg ik ervoor dat je stralend op de foto kom. Ik vertel je precies hoe je mag bewegen, welke kleding je moet aantrekken etc.

een prachtige beeldbank

Binnen 24 uur ontvang je de eerste beelden al van je fotoshoot. Ik selecteer een selectie van de gemaakte foto’s om je een impressie van de fotoshoot te geven.

Het ligt eraan welk pakket je kiest, bij het meest gekozen pakket krijg je een prachtige beeldbank van +250 foto’s met diverse portretten, full body foto’s, sfeerbeelden allemaal specifiek ontworpen voor je brand.

een jaarabonnement

een jaar lang persoonlijke begeleiding & 4 x een branded fotoshoot

 

 

25% korting bij een jaar abonnement

Stel je eens voor, elk kwartaal een nieuwe shoot met prachtige beelden die jouw verhaal verteld. Je krijgt 25 % korting bij een jaarabonnement. Wil je meer weten boek dan vrijblijvend een branding call.

Veelgestelde vragen

Ik ben net gestart, is dit wat voor mij.

Als je net gestart bent komt er al heel veel op je af, dus ik kan me voorstellen dat je niet goed weet waar te beginnen. Veel mensen starten met een headshot sessie, zodat ze in ieder geval een professionele profielfoto van zichzelf hebben.

Graag hoor ik je ideeën en zal je laten zien welke mogelijkheden er zijn. Plan vrijblijvend een branding call en dan kijken we samen wat een logische eerste stap voor jou kan zijn.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen.

Waar mag ik de foto's voor gebruiken?

Je krijgt volledige commerciële reproductie, wat inhoudt dat je ze overal voor mag gebruiken. Dus voor social media, je website, de cover van je boek etc.

Een kleine kant tekening is dat de beelden alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik.

Wil je een fotoshoot boeken of heb je vragen? Vul dan hier je gegevens in of mail naar hello@wendyvanhardeveld.com

11 + 13 =

Pin It on Pinterest