> Heb je geen idee wat je van jezelf wilt laten zien, laat staan dat je weet wat je klanten van je willen zien.

> Ben je uren bezig met het maken van visuals en dan nog ben je niet tevreden.

> Vind je te veel verschillende dingen mooi, maar kan je niet zo goed een keuze maken wat nu echt het beste bij jou past.

Dan ben je hier op de juiste plek. In deze training laat ik je zien hoe jij je eigen personal brand ontwikkeld om vol zelfvertrouwen meer van jezelf te gaan laten zien.

Ik geef je de tools om in minder tijd, meer te bereiken en de juiste mensen aan te spreken.

Als je precies weet wie je echt bent en je daardoor jezelf op je eigen unieke manier presenteert dan kunnen klanten niet meer om je heen en zeggen ze JA tegen alles wat je maakt.

Stel je eens voor dat je…

 met plezier je eigen visuele content creëert in minder tijd.

opvalt tussen alle anderen en de juiste klanten aanspreekt.

jezelf vol zelfvertrouwen laat zien

♦ precies weet wat je wel en wat je niet laat zien.

jezelf onderscheidt van je concurrenten en je niet meer druk maakt over wat zij doen.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld.

Om jouw te helpen met het creëren van een unieke brand en jezelf zichtbaar te maken voor je klanten.

We gaan samen opzoek naar je superkracht, hetgeen wat jou jouw maakt. We kijken naar je klant, hoe wil jij gezien worden en hoe ziet je klant jou. Je leert hoe je eigen marketing materiaal maakt en ik laat je zien hoe ik mijn website heb gebouwd. En nog veel meer.

De 5 elementen zijn de sleutels naar jouw eigen personal brand

Deze training bestaat uit 3 elementen. Dit helpt jouw een uniek personal brand neer te zetten die naadloos aansluit bij wie je bent en wat je doet. Aan het eind van de workshop heb je een toolbox vol ingrediënten verzameld en kan je met gemak en vol zelfvertrouwen jezelf zichtbaar maken op je eigen unieke manier.

 

de brand you circle

YOUr identity

Jij bent de ster van je eigen bedrijf.

Wat is je superkracht? En hoe laat je dat zien aan je klanten? In deze module leer je hoe jezelf meer zichtbaarder maakt door meer over jezelf te leren. We gaan aan de slag met de godinnen profielen en hoe jij die kan gebruiken om meer inzicht in jezelf te krijgen.

YOUr client

Wie is je klant?

Wat gaat er in haar om. In deze module gaan we op onderzoek naar haar drijfveren en gaan die visueel maken, zodat je merk haar aanspreekt.

Image

Hoe ziet je klant jou?

En hoe kan je haar aantrekken met je brand. Je gaat met anderen ogen naar jezelf en je brand kijken en je leert zien hoe je klant naar jou en je bedrijf kijkt.

Presence

Hoe ziet je klant jou en hoe kan je haar aantrekken met je brand. Welk gevoel wil jij je klant meegeven als zij in contact komen met je bedrijf.

l

Style

Hoe breng je alles bij elkaar. We kijken naar kleuren, elementen en style die jou precies reflecteren en je klant aanspreken.

Hallo, ik ben Wendy. Als ik één ding vaak hoor van mijn klanten, dat is het hoe lastig en eng ze het vinden om zichzelf zichtbaar te maken.

Ik geloof dat we allemaal uniek zijn en door die uniekheid te omarmen je onderscheidt van alle concurrenten. Klanten willen voornamelijk zaken doen met je om wie je bent.

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan een methode – De brand YOU circle-  om mijn klanten te kunnen helpen met het visueel maken van hun merk. Deze methode wil ik ook graag met jou delen.

Ik hoop je met deze training te inspireren om jezelf zichtbaar te maken en dat op je eigen unieke manier te gaan doen. Dat je weer met plezier aan je visuele content kan werken en gaat zien hoe waardevol het is om meer van jezelf te laten zien.

Presenteer jezelf vol zelfvertrouwen en connect met je klanten.

Zodat je zichtbaar bent voor de mensen die je nodig hebben en je moeiteloos nieuwe klanten mag verwelkomen.

 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JEZELF TE LATEN ZIEN?

Koop dan nu je ticket voor de workshop  De investering is normaal 770,- plus btw

NU voor 440,- plus btw

EARLY BIRD ACTIE

Als je nu boekt, ontvang je een 1op1 visuele strategie sessie met mij cadeau.

We starten maandag 3 augustus 2020

Pin It on Pinterest